byggeplass-transport.no
om-oss

YND Tranport AS takker spesielt KNAS AS og HIAB for god service gjennom flere år. Samarbeidet er nå omfattet levering av en HIAB XS 1055 med jib og vinsj.

HIAB 1055 har spesielt stor kapasitet og rekkevidde eks. vis for levering av pll gips til til 7-9 etg.

Kranbilen ble satt i drift april 2013.

YND Transport AS

Selskapet omsatte i 2015 for ca 19 mill..

Selskapet har 17 ansatte med spesielt fokus på kranbiloppdrag oppdrag innen bygg og anlegg på vestlandet samt på distansefrakt med semitrailere og vogntog. Mer info

Selskapet med egne biler er godt etablert i Hordaland og har sitt stasjoneringssted i Godvik (ca. 10 min. fra Bergen sentrum) Med eget service verksted, og lagerplass kan selskapet fortløpende påse vedlikehold av bilparken samt tilby omlast og mellomlagring av byggevarer, utstyr m.m..

Selskapet er medlem av NLF. (Norges lastebileier forbund)

SERVICE, KVALITET OG FOKUS

Selskapets formål er prioritert å tilby kran og transporttjenester innenfor boligbygging/ bygg og anleggsbransjen. Herunder ønsker selskapet være best på service og kvalitet sammenholdt med et stort fokus på HMS, og med gode lønnsbetingelser for sine ansatte herav OTP og AFP ordning.

Domenene www.byggeplass-transport.no og www.ynd.no har blitt selskapets merkevare og står sentralt også for virksomhetens satsnings område. Samtidig fremstår dette nøytralt for oppdragsgivere. Selskapet skal alltid fremstå som pålitelig og service innstilt.

Daglig leder i selskapet Odd Ivar Yndestad har siden 1981 oppnådd mange års erfaring fra bygg, anlegg- og transportbransjen og innehar nødvendige kriterier for pliktig godtransportløyve i tillegg til bl.a. fagbrev i bygg & anleggsfag.

Løyveplikt.
Selskapet innehar egne godstransport løyver og kan påta seg ulike transportoppdrag.

  • Krav til løyver for godstransport m.m., se her

    Kontakt oss

    Har du spørsmål om våre tjenester? Send oss en melding

    Webdesign og publiseringsløsning levert av Argo Internett AS ©